A apelat la 112, după ce a fost amenințat de un vecin

IPJ Vrancea a emis un comunicat de presă în care face unele precizări referitor la la aspectele apărute în spațiul public în cursul zilei de astăzi, cu privire la un bărbat acuzat de întreținerea de raporturi sexuale cu o minoră, amenințat de tatăl fetei: ,,La nivelul Poliției orașului Odobești există în lucru (din data de 28.07.a.c.) un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.  Persoana reclamată în dosarul penal aflat în lucru a apelat în cursul zilei de astăzi numărul unic pentru apeluri de urgență 112, anunțând faptul că este amenințat de un vecin și solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

Imediat (în aprox. 5 min.), la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției orașului Odobești, care a identificat persoana reclamată și a audiat-o, în vederea clarificării celor întâmplate în cauză. În timp ce bărbatul reclamat era audiat de către polițiști, reclamantul a sunat din nou la 112, cu toate că nu era într-o stare de pericol. După finalizarea audierii persoanei reclamate, polițiștii l-au audiat și pe apelant, pentru a stabili cu exactitate aspectele petrecute. Facem precizarea că nu a fost folosit niciun obiect contondent (secure, etc.) în timpul desfășurării acestui eveniment.  În prezent, la nivelul Poliției orașului Odobești există înregistrată o singură plângere, și anume cea de act sexual cu un minor”.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More