Vaccinare și măsuri de pandemie la Gologanu

Anunț de la Primăria Gologanu

Primăria Gologanu

Stimați cetățeni!

Vă aducem la cunoștință faptul că la Cabinetul Medical din comuna Gologanu, se fac vaccinuri împotriva SARS COV 2 atât cu PFIZER cât și cu Johnson & Johnson. Vaccinurile se fac pe bază de programare, la numărul de telefon fix 0237244600 iar, în cazul în care nu primiți un răspuns, puteți suna la numărul de telefon mobil 0787601898 – asistent medical Iuliana Dîrdală.

Având în vedere numărul mare de infectări din comuna noastră, vă rugăm să respectați cu strictețe măsurile de igienă și, la cele mai mici simptome, este necesar să respectați protocolul care prevede să sunați la ambulanță care vă va testa gratuit la domiciliu, iar, în cazul unui rezultat pozitiv, nu este obligatorie internarea în spital ci este necesar să luați legătura cu medicul care vă va prescrie o rețetă compensată care poate fi transmisă atât electronic cât și în fizic prin asistentul medical comunitar din localitate.

Așa cum v-am comunicat, începând cu data de 17.10.2021, timp de 14 zile, suntem obligați să respectăm măsurile impuse de rata de infectare de peste 6 la mia de locuitori și, în acest sens, este necesar să purtăm mască în toate spațiile publice, și se aplică carantina în weekend, când, circulaţia între orele 20:00 şi 05:00 se face doar cu declaraţie pe propria răspundere. Sunt exceptaţi de la această măsură cei care au schema completă de vaccinare şi cei care au trecut prin boală.

Acest virus nu este o glumă, vă rugăm să vă protejați deoarece VIAȚA ARE PRIORITATE!

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: