Restricții de acces la sediul CUP Salubritate Focșani

Anunț de la CUP Salubritate Focșani

CUP SALUBRITATE SA anunță utilizatorii serviciului de salubritate faptul că, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1130/22.10.2021, accesul persoanelor/clienților în incinta societății este permis doar în baza prezentării Certificatului Verde COVID care atestă una din următoarele situații:

  1. dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, fapt ce poate fi dovedit prin scanarea codului QR;
  2. rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  3. confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2, fapt dovedit prin adeverință de la medicul de familie sau document emis de Direcția de Sănătate Publică precum că posesorul se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cererile, petițiile și orice alte documente sau informații pot fi solicitate telefonic la nr. de tel. 0237 621 338 sau pe email la adresa salubritatefocsani@yahoo.com.

https://www.salubfocsani.ro/anunturi_cup_salubritate.html

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: