VIDEO Senatorul PNL Cătălin Toma: „Am votat pentru un parcurs european al României, pentru a avea o țară dezvoltată și un județ asemenea!”

Senatorul Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, care a votat, duminică, în localitatea sa natală, Jariştea, a declarat după ce a ieşit de la urne că a votat pentru ca România să aibă o şansă în plus în ceea ce priveşte parteneriatele externe, făcând apel la oameni să iasă la vot pentru a realiza împreună o Românie normală.
Am votat pentru un parcurs european al României, pentru a avea o țară dezvoltată și un județ asemenea! Vă invit la vot, dacă nu ați făcut-o încă, pentru a vă exercita unul din drepturile fundamentale!„, a scris senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, pe Facebook.

Vot pentru prezidențiale!

Am votat pentru un parcurs european al României, pentru a avea o țară dezvoltată și un județ asemenea! Vă invit la vot, dacă nu ați făcut-o încă, pentru a vă exercita unul din drepturile fundamentale!

Publicată de Catalin Toma pe Duminică, 10 noiembrie 2019

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More