Ștefan Moscu, primarul comunei Cârligele: „Țin să mulțumesc pe aceasta cale tuturor alegătorilor care au participat la vot și au exprimat opțiunea lor”

Dragi cârligeni, dragi prieteni,

Țin să mulțumesc pe aceasta cale tuturor alegătorilor care au participat la vot și au exprimat opțiunea lor.

Mulțumesc atât celor care m-au votat cât și celor care au avut o altă opțiune electorală. Voi fi primarul tuturor și vă asigur că voi fi același om devotat care va face tot ce va putea pentru continuarea dezvoltării comunei Cârligele.

Mă bucur că mare parte dintre dumneavoastră ați înțeles importanța participării la vot chiar dacă procesul electoral a fost organizat cu obligativitatea respectării regulilor sanitare și de distanțare socială.

Participarea dumneavoastra la vot și rezultatul excepțional pe care l-am obținut arată că munca, priceperea, implicarea și dragostea față de locul în care te-ai născut și trăiești sunt valori umane apreciate de locuitorii comunei Cârligele.

De asemenea, vreau să felicit toți candidații care au obținut mandate de consilieri locali, pe toți cei care au candidat, precum și pe toți colegii primari din Vrancea!

Doamne ajută la toată lumea!

Ștefan Moscu

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: