Primarul Cristi Valenti Misăilă, revoltat de măsurile guvernului PNL

Cristi Valentin Misăilă

Liberalii continuă să comită abuzuri de putere și să-i umilească pe focșăneni pentru simplul motiv că nu au votat un primar liberal!

De data aceasta, liberalii au decis să îi lase în frig pe copiii care merg la școală și pe bătrânii care primesc căldură de la Enet!

Miercuri, 6 octombrie 2021, prin Hotărârea de Guvern privind alocarea unor sume din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unități administrativ-teritoriale, Cîțu și-a plătit din bani publici voturile primarilor PNL de la Congresul cu 5.000 de participanți!

Pentru Focșani, oraș unde PNL a pierdut rușinos de mai multe ori, Cîțu a dat ZERO lei!

Este un abuz de putere care trebuie sancționat!

Singurul criteriu pentru alocarea banilor a fost ura față de unii și dragostea/obligația față de alții!

Nu s-a ținut cont de tipul unității administrativ teritoriale, de mărime, de numărul de locuitori, de costurile efective, de angajamentele în derulare, de NIMIC!

Tot ceea ce a contat a fost doar apartenența politică liberală!

Este o imensă bătaie de joc!

Cîțu și toată clica PNL Vrancea pedepsesc, încă odată, zeci de mii de focșăneni, doar pentru că trăiesc într-o localitate condusă de PSD.

În condițiile scumpirilor masive din ultima vreme, fără un minim sprijin guvernamental, nu se mai poate asigura nici măcar plata facturii la energie electrică. De căldură nici nu mai poate fi vorba!

Vor rămâne în frig și întuneric școli, spitale, dispensare, creșe, grădinițe!

În Focșani, PNL readuce realitatea hidoasă a regimului ceaușist!

Sărăcie, Frig și Foame – așa ceva vrea PNL pentru Focșani și pentru focșăneni!

 

Știri despre: