Nechifor Florin, primarul municipiului Adjud: „Astăzi Adjudul a câștigat. Este victoria voastră, meritați din plin schimbarea, împreună cu toată recunoștiința mea și a întregii echipe PNL Adjud”

Dragi prieteni,

Astăzi Adjudul a câștigat. Este victoria voastră, meritați din plin schimbarea, împreună cu toată recunoștiința mea și a întregii echipe PNL Adjud. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și mă bucur că ați ieșit la vot.

Uitându-mă la rezultat, pentru mine este categoric faptul că ați votat în cunoștință de cauză și vă mulțumesc pentru alegere! Îmi doresc din inimă să nu vă dezamăgesc, pentru că simt responsabilitatea încrederii voastre! Vreau ca în continuare să comunicăm și să rezolvăm împreună toate problemele orașului, precum și cele ale cartierelor adiacente (Șișcani, Adjudu Vechi și Burcioaia).

Mulțumesc din inimă și echipei mele, întregii organizații PNL Adjud! M-ați susținut cu transparență și energie, m-ați completat, ați venit cu idei bune și constructive și nu v-ați dat înapoi niciun moment.

De asemenea, mulțumesc tuturor membrilor din secțiile de votare pentru munca depusă și organizarea efectuată.

Vă promit că voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat, dar și al celor care nu au mers deloc la vot, cu speranța că data viitoare vor merge.

Chiar dacă știu că nu va fi ușor, vă promit că mă voi înconjura de profesioniști, pentru ca împreună să realizăm tot ce ne-am propus.

Vă mulțumesc!

Nechifor Florin

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: