Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea: „Alegerile locale din 27 septembrie au reconfirmat faptul că suntem o echipă unită! Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut!”

Alegerile locale din 27 septembrie au reconfirmat faptul că suntem o echipă unită! Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut!

Mulțumesc din inimă simpatizanților și membrilor Partidului Social Democrat, pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru că au pus suflet pe tot parcursul campaniei și în ziua alegerilor! Apreciez foarte mult efortul fiecăruia dintre voi și faptul că am crezut într-o cauză comună, binele comunității noastre, a făcut diferența.

Îi felicit cu căldură pe toți colegii mei care au câștigat alegerile, primari, consilieri județeni și consilieri locali. Pentru viitorii 4 ani avem administrații social-democrate în orașele Focșani, Odobești, Mărășești și în 39 de comune din județul Vrancea. Sunt mândru că mulți dintre candidații PSD au obținut scoruri foarte bune în localitățile lor, dovadă că și-au făcut datoria față de oameni sau au venit cu proiecte noi de dezvoltare.

Felicitările mele se îndreaptă și spre cei care au pierdut aceste alegeri. Pentru mine sunt tot învingători, pentru că au făcut multe lucruri bune pentru comunitățile lor.

Viața merge înainte, luptăm în continuare, cu demnitate, ca o mare echipă profesionistă din familia social-democrată. Ieșim cu capul sus din acest scrutin, pentru că am făcut o campanie decentă, civilizată și curată. Singurul meu regret este că nu am reușit să fac mai multe pentru ca vrâncenii să nu cadă pradă minciunilor oponenților noștri. Dar sunt convins că timpul va revela adevărata valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Mulțumesc tuturor vrâncenilor care ne-au transmis mesaje de susținere și îi asigur de toată prețuirea și dragostea mea!

MARIAN OPRIȘAN

Președintele Consiliului Județean Vrancea

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: