Liga Aleșilor Locali ALDE are un nou președinte

Ionel CEL-MARE, președintele Filialei ALDE Vrancea,  vicepreședinte  coordonator Regiunea de sud – est și vicepreședinte al Consiliului Județean VRANCEA, a fost ales în ședința Biroului Politic Executiv, care s-a desfășurat în sistem online, președintele Ligii Aleșilor Locali ALDE.

,,Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată, pentru respectul și sprijinul lor. Aleșii locali ALDE au o responsabilitate importantă, aceea de a reprezenta interesele alegătorilor în forurile locale și județene. De aceea, solicit colegilor implicare totală în activitatea Ligii, comunicare și multă unitate în interiorul acesteia. Am convingerea că împreună vom rezolva problemele reale ale fiecărei localități fiindcă este de datoria noastră să respectăm promisiunile electorale în fața cetățenilor care ne-au acordat mandatele. Consider că activitatea pe care o va avea Liga Aleșilor Locali prin reprezentanți săi va fi una extrem de importantă în relația cu cetățenii în special în această perioadă.

De asemenea, ceea ce îmi doresc este să putem spune la fiecare întâlnire că am reușit să îi ajutăm pe cei care i-au ales pe colegii noștri în fruntea comunităților locale.

Partidul nostru a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere organizatoric, perioadă de reevaluare și reconstrucție. Trebuie să redevenim  partidul care se va așeza din nou la masa deciziilor, să demonstrăm cetățenilor că suntem o echipă serioasă și puternică. Rolul ALDE este să lupte pentru ca democrația, justiția și respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor să nu fie simple cuvinte, ci principii pe care se construiește o Românie prosperă”, este mesajul pe care îl transmite președintele ales al LAL, Ionel CEL-MARE.

,,România trebuie să-și recapete echilibrul și demnitatea, să iasă de sub talpa crizelor fără rezolvare și fără vinovați. Pentru asta, are nevoie în primul rând de soluții și de competență în administrația centrală și locală.  Îl felicit pe colegul meu, Ionel CEL-MARE, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, pentru entuziasmul și determinarea cu care a preluat președinția Ligii Aleșilor Locali ALDE și îi doresc mult succes în această nouă calitate”, a transmis Daniel OLTEANU, președintele ALDE.

 

Știri despre: ,