Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan: ,,Conducerea PSD Vrancea o sprijină pe doamna Dăncilă, pentru funcția de președinte al partidului”

Sursa foto:gandul.info

Conducerea PSD s-a reunit astăzi, la sediul din Băneasa, ​Comitetul Executiv Național al formațiunii urmând să valideze candidaturile depuse până miercuri. În partid, părerile sunt împărțite în privința modului în care vor fi aleși președintele executiv și secretarul general, Dăncilă și unii lideri locali, precum Oprișan, dorind ca aceștia să fie desemnați de Comitetul executiv, iar alte filiale considerând că cele ocupanții celor două funcții trebuie numiți de Congres, așa cum prevede acum statutul partidului.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a spus că partidul a mers mult mai bine când secretarul general și președintele executiv erau desemnați de Comitetul Executiv, pentru că aceștia trebuie să stea permanent la partid, să se ocupe de problemele PSD. Oprișan a adăugat că sunt câteva filiale, inclusiv cea din Vrancea, care ar vrea ca o astfel de modificare a statutului să fie decisă de Congres, astfel ca cele două funcții să fie atribuite de conducerea executivă. ”Conducerea PSD Vrancea o sprijină pe doamna Dăncilă pentru funcția de președinte al partidului”, a precizat Oprișan.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More