Cristi Valentin Misăilă, despre moțiunea de cenzură votată azi

Cristi Valentin Misăilă

Motto: “Democraţia este guvernarea poporului, de către popor, pentru popor.” (Abraham Lincoln)

Astăzi, 5 octombrie 2021, România a înregistrat o premieră parlamentară – moțiunea de cenzură care a demis Guvernul în exercițiu a adunat 281 de voturi, cel mai mare scor din istoria moțiunilor.

Acest lucru arată cât se poate de clar că Guvernul PNL-Cîțu era unul absolut nefuncțional și într-un total dezacord cu Parlamentul României și mai ales cu românii.

Măsurile aberante și contradictorii, împrumuturile de zeci de miliarde de euro, șomajul în creștere, economia în picaj, prețurile care au explodat și spitalele devenite adevărate lagăre ale morții sunt câteva dintre motivele care au dus la căderea unui guvern care a arătat că nu știe și nici un vrea să se ocupe de binele românilor!

Solicit factorilor politici de la nivel central să dea dovadă de maximă responsabilitate, astfel încât România să aibă în cel mai scurt timp posibil un Guvern legitim, format din profesioniști gata să își asume și să implementeze reformele necesare societății noastre.

Totodată, sper din toată inima că următorul Guvern, indiferent de culoarea sa politică, va avea mai mult respect față de focșăneni, pentru că nu este normal ca Focșaniul să fie pedepsit doar pentru că cetățenii de aici au votat altfel decât ar fi vrut puterea vremelnică de la București.

Focșănenii merită respect!

România merită un Guvern pentru români!

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: