Cristi Valentin Misăilă: Așa nu se mai poate!

Cristi Valentin Misăilă

Zilele acestea am fost martorii unor noi scandaluri pe scena politică, care au culminat cu RESPINGEREA în Parlamentul României a Guvernului Cioloș.

Astăzi o luăm de la capăt! O nouă propunere de prim-ministru, alte negocieri.

Iar în tot acest timp, românii mor zilnic cu sutele din cauza îmbolnăvirii cu Covid-19, economia este în cădere liberă, iar prețurile explodează de la o zi la alta.

Despre tragediile românilor nu vorbesc nici cei din PNL, nici cei din USR.

Toate problemele cetățenilor rămân doar în sarcina noastră, a autorităților locale.

Din păcate, nici criza sanitară și nici criza energiei nu pot fi rezolvate la nivelul nostru de competență.

Dominic Fritz (USR+), Primarul Timișoarei a anunțat că din 25 octombrie orașul va rămâne fără căldură și apă caldă, de tot.

Fritz spune că ”lipsa sprijinului din partea Guvernului a adus compania locală într-o situație critică, agravată vertiginos de creșterea uriașă a prețului la gaz”.

Și mai spune Primarul Timișoarei că “fără identificarea unor soluții comune naționale, prin implicarea Guvernului și Parlamentului, o rezolvare locală a fost și este IMPOSIBILĂ, la prețurile actuale. Asta este valabil nu doar pentru Timișoara, ci pentru oricare alt municipiu din România.”

V-am dat acest exemplu pentru a înțelege cât de grave sunt problemele cu care ne confruntăm și cât de iresponsabili sunt cei de la PNL-URS+, care se bat pe ciolan în loc să fie preocupați că românii stau în frig.

Pe de altă parte, catastrofa umanitară și sanitară nu mai lasă loc de orgolii și ambiții politice.

În România, în ultima săptămână, au fost răpuși peste 3.500 de semeni.

S-a ajuns aici din cauza jocurilor politice iresponsabile guvernate de egoism, aroganță și lipsă de responsabilitate.

Cu toții am aflat zilele trecute că fostul ministru al Sănătății nu a achiziţionat nici măcar un flacon de Redemsivir, necesar tratării Covid-ului, deși lumea medicală avertiza în legătură cu iminenţa unui val patru.

Aici ne-au adus politicile PNL-USR+ la nivel național și, în curând, lucrurile vor sta la fel de rău și la Focșani, unde consilierii locali din aceleași partide s-au aliat într-o Coaliție Împotriva Focșănenilor.

Iată unde ne-au adus ura și dezbinarea practicate de PNL și USR+ împotriva focșănenilor.

Așa NU SE MAI POATE!

Mereu am afirmat și susțin în continuare că este nevoie de un acord politic pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal!

Interesul și sănătatea vrâncenilor trebuie să fie mai presus de orice!

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: