TEATRUL MUNICIPAL Mr. Gh. Pastia – devine din NOIEMBRIE și TEATRU SUPORT PENTRU TEATRELE și ARTIȘTII INDEPENDENȚI CE NU MAI POT EVOLUA PE PROPRIA SCENĂ DATORITĂ RESTRICȚIILOR SANITARE!

Teatrul românesc parcurge cea mai neagră perioadă din ultimul secol, săli de spectacol închise, actori care nu pot juca, spectatori privați de dreptul de a participa la un spectacol de teatru…toate din cauza PANDEMIEI.

Dacă nici în momentele de cumpănă nu încercam să uzăm de SOLIDARITATE înseamnă că totul este pierdut pentru BREASLA din care facem parte și mai ales ne-am îndepărta în mod ireversibil de la tot ce a nutrit întemeietorul teatrului nostru ( Maiorul. GHEORGHE PASTIA) cel care a DĂRUIT necondiționat nu doar FOCȘANIULUI ci și ROMÂNIEI un lăcaș de cultură ce slujește de peste 100 de ani CULTURA acestui neam. Asadar, ușa-i DESCHISĂ dragi colegi de pe tot cuprinsul hărții teatrale românești ( Teatre și Artiști Independenți) vă așteptăm să jucați la TEATRUL MUNICIPAL FOCȘANI, doar în FOLOSUL PUBLICULUI…nu al nostru !

*RESPECTAȚI REGULILE DE IGIENĂ, PURTAȚI MASCĂ PENTRU A PĂSTRA NIVELUL DE INFECTARE SUB 1,5/ 1000 LOCUITORI! Astfel vom menține în viață TEATRUL și SLUJITORII săi. FIȚI ÎMPREUNĂ CU NOI ÎN ACEST DEMERS.

Pentru informații suplimentare Tel : 0731. 021. 769

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: