”TACHE, IANKE și CADÎR” – Spectacol la Teatrul Focșani, 23 martie 2021

Tot visăm la ziua în care știrile de la TV nu ne vor mai neliniști, tot sperăm la luna în care nr. cazurilor să fie doar în scădere și tot gândim la anul care va anunța CAPITULAREA acestei MOLIME nesuferite! Până la întâmplarea celor trei MINUNI vă propunen trei nume celebre reunite într-un spectacol care a facut istorie în diverse ”VREMURI”. Un spectacol ca-n vremurile BUNE, o întâlnire de suflet cu tihna vremurilor de odinioara, tulburate doar de șuieratul trenului ce aduce sau smulge fericirea cuplului de îndragostiți din piesa pe care v-o propunem ca pansament sufletesc în aste vremuri de restriște sanitară. Cine a vazut spectacolul știe că povestea este extrem de potrivita oamenilor sensibili și extrem de eficientă celor care au uitat să mai zâmească …fie chiar și din cauza adevăratei PANDEMII de TRISTEȚE ce se instaleaza în interiorul nostru…cu voia sau fără voia noastră, doar suntem OAMENI!

Seara de 23 martie se anunță FABULOASĂ alaturi de trupa Teatrul Focșani, trupa ce stă alături de domniile voastre cu o reprezentație ce va înclina balanța în favoarea liniștii și a unui orizont plin de optimism!

Nu stați acasă în IZOLARE față de artă( TEATRUL) care învie spiritul !

Sala Teatrului- 23 martie 2021

Pret: 40 lei- ADULȚI

Rezervări: 0731.021 769

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: