Primăria și Consiliul Local al Municipiului Focșani susțin Boovie Festival 2021

 

Născut din dragoste de film și carte, Festivalul ”Boovie” este cu și despre tinerii care mustesc de talent și creativitate, dorind, în același timp, să inoveze și să îndrăznească să treacă dincolo de limite – personale sau școlare.

Exact acestea sunt VALORILE pe care Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local al Municipiului Focșani le susțin, le promovează și le premiază an de an.

Ajuns la cea de-a VI-a ediție, Festivalul-Concurs de Book-Trailere mută atenția cinefililor iubitori de proză și nu numai, pe Focșani, unde, peste doar câteva zile, sute de copii frumoși vor “invada” orașul cu prezența lor exuberantă, dar mai ales cu ideile și filmulețe lor.

Așadar, Focșani, Orașul Unirii, devine locul în care toți acești tineri își dau mână cu mână într-un festival unic în țară, evenimentul fiind susținut, încă de la început, fără nicio rezervă, de către Primărie și Consiliul Local.

27 – 29 august 2021 este perioada în care Festivalul ”Bovie” va fi cuvântul de ordine în Focșani, iar noi vă invităm și vă așteptăm cu drag să pășiți în Orașul Unirii!

Proiecțiile de book-trailere, dar și celelalte activități din cadrul festivalului, precum și tot ceea ce are Focșaniul de oferit turiștilor, vă vor face șederea mai mult decât plăcută, fiind totodată motive de a reveni oricând în orașul nostru.

Mult succes tuturor participanților

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: