O după-amiază specială pentru copii și nu numai, organizată de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Atât copiii, cât și cei dornici de mișcare și adrenalină au avut parte duminică, de o după-amiază specială, în cadrul unei acțiuni ce a fost organizată de  Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, căreia i s-au alăturat membrii clubului ACS Odobești, echipele de atletism și de baschet de la Liceul cu Program Sportiv Focșani și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea.

Cei prezenți au fost fascinați de membrii clubului ACS Odobești care au animat întreaga activitate cu ajutorul motocicletelor folosite în circuite de moto-cross. La rândul lor echipa de atletism și cea baschet de la Liceul cu Program Sportiv Focșani au folosit diverse echipamente de antrenament și au atras copiii spre miscare. Reprezentanții IPJ Vrancea au discutat cu copiii prezenți la atelierele bibliotecii despre siguranță, încredere și prevenție. Bibliotecarii și voluntarii prezenți au oferit copiilor ocazia să ia parte la ateliere de creație, de pictură și desene personaje din povești și au participat la prima vânătoare de comori fiind răsplătiți cu cărți și semne de carte.

Copiii au ascultat povești spuse de voluntara bibliotecii, Irina Chiriac și acordurile de chitară ale copiilor coordonați de Răzvan Duță, de asemenea voluntar al Bibliotecii Județene. Reprezentanții instituției lansează o invitație și pentru data de 1 septembrie, a Muzeul Satului din Crângul Petrești, pentru a celebra satul românesc.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: