Filiala Sud a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” se redeschide publicului cititor

Filiala Sud a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea se redeschide publicului începând cu data  de luni, 22 iulie 2019. Filiala Sud a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” deservește comunitatea celui mai mare cartier al municipiului Focșani. Cuprinde un număr de 3 săli cu un fond de carte din toate domeniile, cuprinzând 14000 de volume organizate pe criterii tematice și domenii de interes pentru cititori: lucrări de referință: dicționare, enciclopedii, atlase, antologii, care se consultă la sala de lectură; lucrări din bibliografia școlară; publicații seriale: ziare locale și reviste pentru copii.

Între serviciile oferite, menţionăm: împrumut la domiciliu al documentelor; înscrierea utilizatorilor și eliberarea Permisului de intrare la bibliotecă; împrumut la sala de lectură, asistență de specialitate în (re)găsirea informațiilor solicitate; rezervări de titluri; organizarea de activități şi derularea de programe sau proiecte în colaborare cu școli și grădinițe din oraș și județ; servicii de informare și comunicare directă și/sau cu ajutorul Internetului pe site-uri educative, culturale și științifice; copiere, multiplicare, redactare, scanare de acte/documente, contra costFiliala Sud va funcţiona potrivit următorului Program de lucru cu publicul:

Luni: 11.00-19.00

Marţi: 8.00-16.00

Miercuri: 8.00-16.00

Joi: 11.00-19.00

Vineri: 8.00-16.00

Sâmbătă/Duminică: Închis

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More