Eveniment muzical extraordinar la Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” din Focșani

Renumitul flautist Matei Ioachimescu aduce concertul “inSuflu”, alături de Romanian Flute Ensemble, Joi 16 Martie 2023, de la ora 19:00.
Seria de concerte “inSuflu”, parte a proiectului “Flute Lab”, va prilejui reîntâlnirea publicului cu flautistul Matei Ioachimescu, solist internațional, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, într-un program spectaculos, construit în jurul virtuozității și al lumilor sonore magice. The Romanian Flute Ensemble își propune să combine genuri muzicale diferite, de la muzica barocului la muzică de film și muzică cultă contemporană, într-o formulă instrumentală inedită: o mini orchestră formată din toată familia de flaute moderne – de la flautul bas la piculină.
Pe lângă seria de concerte, o componentă cheie a proiectului “Flute Lab” este de a descoperi și încuraja tinere talente din România, astfel, cu sprijinul Rotary Club Varana Focșani, tinerii flautiști focșăneni vor avea parte de o întâlnire specială cu flautistul Matei Ioachimescu, sub forma unui masterclass de interpretare, tot în data de 16 Martie, de la ora 10:00.
Eveniment organizat de Asociația Propatriavox, cu sprijinul Primăriei Municipiului Focșani a Teatrului Municipal “Mr.Gh.Pastia” Focșani și a Rotary Club Varana.
Partener: Liceul de Artă “Gh.Tattarescu”.
Parteneri ai turneului: Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Muzică și Teatru Timișoara, Clubul Rotary Opera Timișoara
Organizator al turneului: Asociația Cultură prin Muzică.
Un Proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)
INTRAREA LIBERĂ
Vă așteptăm!

Teatrul Municipal Maior ” Gh. Pastia ” Focșani

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More