Depuneri de coroane în memoria generalului Suvorov

Primăria Municipiului Focșani:

Primăria Municipiului Focșani a depus miercuri, 24 noiembrie 2021, o coroană de flori la statuia generalului Aleksandr Vasilievici Suvorov, din comuna Dumbrăveni, în cadrul unui eveniment comemorativ organizat de Ambasada Federației Ruse la București.

La eveniment a participat ES Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ambasadei Federației Ruse, alături de personalul ambasadei, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea și ai Primăriei Comunei Dumbrăveni.

Cristi Valentin Misăilă, Primarul Municipiului Focșani, a transmis felicitări Ambasadei Federației Ruse pentru că marchează momente importante din istoria relațiilor bilaterale româno-ruse cât și a personalității generalissimului Aleksandr Vasilievici Suvorov.

An de an, pe 24 noiembrie, cu ocazia zilei de naștere a ilustrului general rus, Ambasada Federației Ruse la București îl omagiază pe Aleksandr Vasilievici Suvorov la Dumbrăveni unde, în 1959, la 170 de ani de la victoria din timpul războiului ruso-austro-turc (1787-1792) a fost construit un monument ecvestru în cinstea sa.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: