Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează, începând de marți, 29 martie 2022, ateliere recreative de susținere și integrare adresate familiilor de refugiați din Ucraina

Prin aceste activități, biblioteca dorește să ofere familiilor de refugiați un mediu de interacțiune, comunicare și joc, astfel încât să participe la activități creative care să-i ajute în aceste momente dificile.

Atelierele se vor desfășura în zilele de marți și joi, începând cu ora 14.00, în LUDOTECA Secției pentru copii și tineret, a Bibliotecii Județene Vrancea, din strada Nicolae Titulescu nr. 12, telefon  0237/626646.

Întâlnirile ( la care sunt așteptați copiii ucrainieni și mamele acestora) vor avea tematici diverse și vor fi adaptate în funcție de cerințele participanților și grupa lor de vârstă: joc și joacă, hand-made și creativitate, desen și pictură, lectură, vizionări de filme, audiții muzicale, storytelling, inițiere IT, inițiere limba engleză sau franceză.

Așteptăm cu drag, în cea mai mare bibliotecă a comunității noastre, copiii și familiile de ucrainieni cazate atât la persoane fizice, cât și în centrele special amenajate.

Biblioteca ne unește la bine și la greu!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More