Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea – mesaj de salut adresat Academiei Române la ceas aniversar

Excelența Voastră,

Sunt deosebit de onorată, să vă adresez, în numele meu și al bibliotecilor publice din Județul Vrancea, respectuoase urări de prosperitate și de liniște creatoare, celui mai înalt for cultural și științific al țării noastre, Academia Română, cu prilejul celor 156 de ani de existență!

Vă asigurăm de calda noastră apreciere și recunoștință, pentru tot ceea ce întreprindeți în calitate de Președinte al acestui înalt for al erudiției românești, și pentru mesajele echilibrate, persuasive și cu profundă simțire românească, pe care ni le transmiteți cu diferite prilejuri (Qui habet aures audiendi audiat!).

De aici, din Țara Vrancei, în care încă mai sună tulnicele la ceas de sărbătoare, de aici, din aceste locuri legendare care au dat țării noastre peste 25 de academicieni, vă transmitem salutul nostru, rugându-vă să agreați și să primiți expresia celor mai alese sentimente.

 

Director,

Oana-Raluca BOIAN

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More