Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea derulează Programul Cultural ALLEZ!, care are ca scop promovarea operelor scriitorilor vrânceni consacraţi şi promovarea noilor generaţii de scriitori

În acest context, adresăm celor mici invitaţia de a participa la întâlnirea cu scriitorul Adrian Budescu, autorul cărţii pentru copii „Poveştile timpului”. Domnia sa ne va împărtăşi drumul pe care l-a parcurs volumul său, de la idee la împlinire, de la inspiraţie la publicare.

Participanţilor la acest eveniment cultural le-am pregătit o serie de jocuri de scriere creativă şi cărţi cu autograf.

Atelierul de cuvinte magice se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, pasionaţi de lectură şi creaţie literară. El va avea loc în data de 26 martie 2021, începând cu ora 13, la Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea din Strada Maior Gheorghe Sava nr. 4.

Înscrierile la acest atelier se realizează la numărul de telefon 0237/231161, interior 17, în limita locurilor disponibile. Persoană de contact – bibliotecar formator Diana Rădună. Atelierul de cuvinte magice se va desfăşura cu respectarea normelor legale de distanţare socială.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: