Biblioteca Judeţeană invită scriitorii vrânceni să se înscrie în programul de lansări de carte din cadrul Târgului de Carte de la Focşani, ediţia a XVI-a

 

 

 

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează în perioada 27–30 octombrie 2022 a XVI-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani, la sediul Universității din Focșani, str. Republicii, nr.71.

Timp de patru zile, pentru iubitorii de lectură, de toate vârstele, se vor desfăşura, evenimente surpriză, lansări de carte, expoziţii, întâlniri cu nume sonore ale culturii naţionale şi locale, invitaţi speciali, dezbateri culturale, toate având ca punct de pornire lectura şi lumea cărţilor.

La această ediţie vor participa edituri locale şi naţionale, care vor pune la dispoziţia publicului noutăţile editoriale ale acestui an, la preţuri promoţionale.

Cu acest prilej, adresăm scriitorilor vrânceni invitaţia de a se înscrie în programul Lansărilor de carte din cadrul Târgului, până la data de 10 octombrie.

Dragii noștri creatori, vă aşteptăm la sediul Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea din Strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 să ne aduceţi un exemplar din volumul/volumele pe care doriţi să îl/le lansaţi/prezentaţi în cadrul Târgului de carte, pentru a discuta detaliile acestei lansări/prezentări şi pentru a alege împreună ziua şi ora lansării/prezentării.

 

 

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: