Week-end plin în Municipiul Focșani

✅În perioada 15-17 iulie 2022, B-dul Unirii devine pietonal ca urmare a organizării în Municipiul Focșani a unor evenimente de     excepție❗️
✅Pentru prima dată, competiția internațională 4V Rally Raid Romania își va desfășura cea de-a VII- a ediție în 𝔽𝕠𝕔ș𝕒𝕟𝕚, în perioada 𝟏𝟓 – 𝟏𝟔 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐 și va aduna la linia de start peste 40 de echipaje din Europa.
✅Cu acest prilej, cei mai buni piloți din România de la clasele auto, SSV, moto și quad se vor întrece timp de două zile pentru supremație pe traseul special pregătit de organizatori.
✅Alături de aceștia își vor tura motoarele și își vor testa îndemânarea piloți din Cehia, Italia, Polonia, care au descoperit în România trasee perfecte pentru antrenament.
✅Parcul tehnic al competiției, locul în care mașinile sunt parcate și unde se vor afla expozanții, va fi amplasat pe B-dul Unirii din Focșani și va putea fi vizitat pe întreaga durată a evenimentului, între orele 10:00 – 22:00.
✅Competiția în sine are loc în data de 16 iulie și se desfășoară pe o distanță totală de 250 kilometri.
✅Startul festiv se va da sâmbătă dimineață, din zona parcului tehnic, la ora 07:30❗️
👉Tot în perioada 15-17 iulie 2022 se desfășoară în Orașul Unirii și celebrul 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥-𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐨𝐤-𝐭𝐫𝐚𝐢𝐥𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐥𝐨𝐫 – Boovie, susținut de Primăria Municipiului și Consiliul Local Focșani încă de la începuturile sale!
👉Programul complet al festivalului este aici👇🏻👇🏻👇🏻

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: