Vaccinarea cu AstraZeneca – fără programare și la sediul agenților economici din Focșani

Printr-o circulară emisă de Instituția Prefectului – Județul Vrancea, focșănenii sunt informați asupra deciziei nr 132/12.04.2021, prin care Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SarsCov-2 prevede măsuri pentru asigurarea vaccinării angajaților operatorilor economici cu vaccinul AstraZeneca.

Astfel, vaccinarea se va realiza prin grija operatorului economic, într-un spațiu adecvat, identificat de operatorul economic, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Vrancea. Spațiul respectiv va trebui să fie conform cu normele igienico-sanitare și să respecte circuitele de funcționalitate adecvate atât procesului de vaccinare cât și asigurării sănătății și securității în muncă.

În vederea punerii în aplicare a acestei dispoziții, operatorii economici vor întocmi o listă nominală cu persoanelor eligibile, care doresc să se vaccineze, conform modelului tabelului atașat.

Tabelul va fi întocmit în format excel, iar persoanele înscrise în tabel vor fi grupate pe schimburi/ture de lucru, pentru facilitarea procesului de vaccinare care se desfășoară la sediul angajatorului.

Lista persoanelor eligibile va fi transmisă de operatorii economici la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Vrancea, pe adresa de e-mail vaccinare@isujvn.ro , până cel târziu la data de 20.04.2021, ora 12.00 .

De asemenea, menționăm faptul că începând cu data de 15 aprilie 2021, focșănenii se pot vaccina la Centrul de vaccinare de la Dispensarul din Cartierul Sud Focșani cu vaccinul AstraZeneca FĂRĂ PROGRAMARE!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: