Sumele necesare pentru extinderea rețelei de gaze naturale în cartierul Mândrești, cuprinse în bugetul pentru anul viitor

Extinderea rețelei de gaze naturale în cartierul Mândrești va fi realizată de Primăria Focșani în parteneriat cu Distrigaz. Valoarea investiției în extinderea rețelei de gaze naturale este de peste 7,3 milioane lei, conform indicatorilor tehnico economici. Proiectul extinderii rețelei de gaze naturale în parteneriat va fi discutat în ședința ordinară de joi a Consiliului Local Focșani. Conform proiectului de hotărâre, sumele necesare realizării proiectului vor fi cuprinse în bugetul local pentru anul viitor. 

Studiul tehnic realizat de firma angajată de Primărie arată că este estimat un cost de implementare de 7,3 milioane lei pentru această investiție, din care valoarea lucrărilor de construcții montaj este de 5,9 milioane lei. La această sumă se adaugă costurile cu branșamentele individuale, care vor trebui achitate de fiecare utilizator final al rețelei de alimentare cu gaze naturale. Rețelele de distribuție a gazelor naturale vor avea o lungime totală de peste 11,2 kilometri, iar lucrările de construire sunt estimate să dureze circa 15 luni.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: