Strategie de comunicare publică la nivelul județului Vrancea

Consiliul Județean Vrancea a aprobat în ședința de astăzi proiectul privind Strategia de comunicare publică la nivelul județului Vrancea în cadrul proiectului cu fonduri europene Inovare și performanță în administrația publică a Consiliului Județean Vrancea”.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), iar elaborarea unei strategii de comunicare publică vine în sprijinul instaurării unui climat de încredere în capacitatea Consiliului Județean de a răspunde exigențelor publicului și societății civile.

 Consiliul Județean Vrancea va acorda o atenție deosebită strategiei de comunicare publică, pentru că este esențial să comunicăm eficient cu cetățenii pe care-i reprezentăm. Serviciile de care au nevoie vrâncenii sunt foarte importante pentru noi și considerăm că ne-am înscris deja pe un drum bun în ceea ce privește transparența și deschiderea către public”, arată o informare a administrației județene.

Obiectivele specifice ale proiectului finanțat din fonduri europene constau în: elaborarea Strategiei de Dezvoltare economico-socială a județului Vrancea pentru perioada 2021-2027; elaborarea Strategiei de Comunicare Publică la nivelul județului Vrancea; reducerea timpului de procesare a documentelor prin organizarea unei arhive informatizate și retro-digitalizarea documentelor pe suport de hârtie arhivate conform prevederilor legale, aferente serviciilor partajate ale Consiliului Județean Vrancea; implementarea unui sistem informatic integrat (front office si back-office) pentru accesul la serviciile gestionate partajat de catre Consiliul Județean Vrancea; îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale a 100 persoane din cadrul institutiei în vederea creșterii performanței managementului instituției publice.

Valoarea totală a proiectului este de 3.949.107,27 lei. Data de începere a proiectului a fost 16.06.2020, iar perioada de implementare este de 18 luni.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: