Ştefan Caba, primarul comunei Bîrseşti – achiziție de echipamente informatice pentru elevii Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”

Stimați părinți, dragi elevi,

La jumătatea lunii noiembrie 2020, vă aduceam la cunoștință faptul că în ședința Consiliului local al comunei Bârsești a fost adoptată Hotărârea Consiliului Local nr. 63/2020 cu privire la achiziționarea de echipamente informatice pentru elevii Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, în vederea desfășurării procesului educațional, în condiții de pandemie.

În luna decembrie 2020, prin intermediul Inspectoratului Școlar Judetean Vrancea, cu sprijinul Guvernului României, au fost repartizate comunei noastre un număr de 29 de tablete, care au ajuns la școală fiind distribuite elevilor nominalizați în ședința Consiliului de Ad-tie al școlii.

Vestea bună este că, săptămâna trecută au sosit și echipamentele informatice achiziționate de primărie, care au fost distribuite tuturor elevilor școlii noastre. Suntem preocupați continuu ca accesul la educație să fie egal pentru toți copiii. Școala în sistem on line trebuie să funcționeze la un nivel optim, de aceea vom sprijini toți actorii implicați (elevi, cadre didactice, părinți) în acest proces educațional.

Educația copiilor noștri și modul în care aceștia beneficiază de serviciul educațional reprezintă pentru autoritatea publică locală prioritatea numărul 1.

Cu deosebită considerație,

Caba Ștefan

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: