Ştefan Caba, primarul comunei Bârsești: se impune adoptarea politicii de raționalizare a furnizării apei de la rețeaua publică pentru a putea asigura satisfacerea nevoilor fiziologice și gospodărești ale tuturor consumatorilor

 

Stimați cetățeni,

Având în vedere situația actuală cu care ne confruntăm la nivelul localității noastre, cu privire la consumul excesiv al apei în alte scopuri, decât cele strict de uz casnic și pe fondul lipsei precipitațiilor, se impune adoptarea politicii de raționalizare a furnizării apei de la rețeaua publică pentru a putea asigura satisfacerea nevoilor fiziologice și gospodărești ale tuturor consumatorilor.

📌📌📌 Facem un apel la bunăvoința dvs. și din spirit civic să conștientizați faptul că apa distribuită de la la rețeaua publică este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodărești!

Programul pentru furnizarea apei pentru această săptămână este cel de mai jos, urmând ca în perioada următoare, în funcție de evoluția consumului de apă, să revenim cu alte informații.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: