Ședință ADI la Primăria Focșani

Miercuri, 28 aprilie 2021, a avut loc la Primăria Focșani ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Serviciul de Salubrizare a localităților Focșani și Golești.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte privitoare la serviciile iluminat public și de salubrizare din cele 15 localități membre ADI – Focșani, Golești, Vânători, Cârligele, Bolotești, Garoafa, Milcovul, Urechești, Vulturu, Cotești, Poiana Cristei, Popești, Câmpineanca, Dumbrăveni și Sihlea.

În sensul aprobării proiectelor de pe ordinea de zi s-au pronunțat toți reprezentanții membrilor ADI, cu mențiunea că, la proiectele ce vizau aprobarea studiului de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public și aprobarea proiectului contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public, Primarul Municipiului Focșani a fost obligat să se abțină de la vot. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a faptului că la ședințele convocate în zilele de 20 si 27 aprilie 2021, Consiliul Local Focșani nu a reușit să emită avizul necesar proiectelor mai sus menționate. În aceste condiții, discuțiile în ADI pe proiectele prin care se aprobă documentația necesară demarării procedurii de atribuire a serviciului de iluminat public vor fi reluate după avizarea acestora de către consilierii locali focșăneni.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: