“Săptămâna Curățeniei” la Focșani️

✅Primăria Municipiului Focșani va desfășura, în perioada 4-8 aprilie 2022, campania “Săptămâna Curățeniei”. Acțiunea, inițiată de Primarul Cristi Valentin Misăilă, se încadrează în liniile naționale și europene pentru protejarea mediului înconjurător și este menită să atragă atenția focșănenilor și vizitatorilor orașului nostru despre urmările nerespectării normelor de protecție a mediului.

✅Totodată, este și o pregătire a Focșaniului, “casa” noastră, pentru tradiționala curățenie de Paște, așa cum face orice gospodar la el acasă.
✅Activitatea constă în curățarea și ecologizarea spațiilor verzi din domeniul public al Municipiului Focșani. Vrem ca orașul nostru să fie unul cât mai ”verde”, iar exemplul nostru să fie urmat de cât mai mulți focșăneni.
✅Emblema unui oraș este curățenia acestuia, fiind prima imagine pe care atât locuitorii cât și cei care tranzitează orașul o văd, transformându-se practic în cartea de vizită a celor care trăiesc și locuiesc aici.
✅La aceasta acțiune, alături de Primăria Municipiului Focșani, vor participa unitățile din subordine, dar și o serie de instituții de învățământ din oraș, care au răspuns pozitiv apelului la curățenie inițiat de municipalitate.
✅În prima zi, elevii de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”, împreună cu angajații Administrației Piețelor Focșani au igienizat Piața Gării și împrejurimile, iar cei de la Colegiul Tehnic “Ion Mincu” si de la Liceul cu Program Sportiv zona ANL – Strada Democrației. Toate echipele au beneficiat de suport logistic din partea Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More