Reabilitare termică în orașul Panciu cu fonduri din PNRR

Primarul orașului Panciu, Nicolai Mărăscu, a semnat săptămâna trecută mai multe contracte de finanțare pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din oraș.
„Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din orașul Panciu – Etapa a VII-a” – Strada Nicolae Titulescu – Blocurile 11 și 13” – valoare totală contract: 3.132.689,61 lei.

„Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din orașul Panciu – Etapa a VII-a” – Strada Nicolae Titulescu – Blocurile 22 și 28” – valoare totală contract: 5.456.563 lei. Ambele proiecte sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (P.N.R.R.), Componenta 5 – Valul Renovării – Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifuncționale.

Nicolai Mărăscu, primarul orașului Panciu: “Până în prezent, am semnat contracte de finanțare pentru reabilitarea termică a unui număr de 16 blocuri. Pentru implementarea acestor investiții, și nu numai, UAT Panciu beneficiază de sprijinul Consiliului Județean Vrancea, căruia țin să îi mulțumesc pe această cale pentru implicarea în dezvoltarea comunității noastre și asigurarea celor mai bune condiții de trai pentru pănceni”.