Răzvan Pascu, primarul comunei Măicănești: Comuna noastră a fost una dintre cele mai afectate localități de căderile de zăpadă și de viscolul care au paralizat aproape întregul județ

În aceste condiții, imediat ce viscolul a permis intervenția utilajelor de deszăpezire care aparțin Primăriei și Consiliului Local Măicănești, am început imediat degajarea zăpezii de pe toate drumurile principale și de majoritatea celor secundare din întreaga comună. ?
❄️❄️❄️Intensitatea fenomenelor meteorologice severe a depășit prognoza anunțată, așa că a fost nevoie de o mobilizare și de eforturi susținute pentru nu lăsa comuna îngropată sub zăpadă.
⏲️⏲️⏲️Nici nu am numărat orele pe care acești oameni le-au petrecut în încercarea de a dezăpezi comuna, dar cel mai important este că au reușit.
?‍♂️Pentru că actualele condiții meteo permit intervenția în regim normal pentru degajarea zăpezii, în cursul zilei de azi am finalizat deszăpezirea în întreaga comună, în aceste activități având parte și de sprijinul locuitorilor comunității noastre.