Răstoaca | Școala Gimnazială „Profesor Grozea Nicu” a fost gazda unei activități de perfecționare a cadrelor didactice din proiectul ,,NO to bullying”, derulat în cadrul Programului ERASMUS+.

📌Ṣcoala din Răstoaca este coordonatorul european al proiectului, avȃnd ca parteneri următoarele şcoli:
➡️Ardiçli İmkb Yatili Bölge Ortaokulu, din Turcia,
➡️Agrupamento de Escolas de Paredes de Coura, din Portugalia şi
➡️Prywatne Liceum Ogolnoksztalcace im. M.Wankowicza w Katowicach, din Polonia.
📌Cei 11 profesori invitați, din Polonia, Portugalia și Turcia, au fost întâmpinați de domnul Primar David Chiriță și de elevii Școlii Gimnaziale Răstoaca, conform obiceiului românesc, cu pâine și cu sare, apoi au făcut un tur al școlii din Răstoaca, ghidul acestui tur fiind domnul director Nicolae Dănilă.
📌Apoi reprezentanții celor patru școli implicate în acest proiect și-au prezentat unitățile de învățământ, activitățile derulate de acestea și țările din care provin.
📌Obiectivul general al proiectului ,,NO to bullying”
este prevenirea şi combaterea bullying-ului, ameliorarea dezavantajelor ȋn educație şi dezvoltarea competențelor cheie la elevi cu vȃrste cuprinse ȋntre 12-17 ani şi nu numai, precum şi formarea cadrelor didactice din cele patru şcoli partenere ȋn scopul prevenirii şi ameliorării cazurilor de agresiune verbală, fizică sau virtuală ȋn rȃndul elevilor.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: