Primăria Soveja: Astăzi am discutat cu dr. Cătălin Bunghez, director al Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, referitor la statistica persoanelor infectate cu SARS-CoV-2

Astăzi am discutat cu dr. Cătălin Bunghez, director al Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, referitor la statistica persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Potrivit măsurătorilor, Soveja este în stagnare, iar tendința este în scădere.

Sovejenii au înțeles că trebuie să respecte măsurile de prevenire, fapt care a dus la o stagnare și sunt convins că de luni vom avea și o scădere a cazurilor.

Trebuie să fim conștienți că mult mai eficient este să prevenim decât să tratăm.

Sunt locuințe în comuna Soveja care sunt lăsate în paragină, lucru deloc îmbucurător. În perioada următoare vom inventaria toate imobilele lăsate în paragină, case, care mai degrabă au fost abandonate, astfel aducând un prejudiciu grav patrimoniului arhitectural local. Astăzi, am decis să desființăm un tablou electric abandonat care prezenta un real pericol. Facem demersuri să inștiințăm pe toți proprietarii caselor abandonate pentru ca aceste imobile să recapete strălucirea de altădată și împreună să găsim soluții.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: