Primăria Odobești și Liceul Teoretic organizează o excursie cu elevii care nu au împlinit 14 ani, pe Arena Națională, la meciul România-Norvegia!

Sursa foto: Primaria Odobesti

În urma numeroaselor solicitări care vizează prelungirea teremenului de înscriere pentru participarea la meciul România – Norvegia, de pe 15 octombrie, de pe Arena Națională, Federația Română de Fotbal anunță că noua data limită pentru trimiterea solicitărilor de access gratuit este 9 octombrie, până la finalul zilei. Primăria Odobești și Liceul Teoretic în parteneriat Federația Română de Fotbal organizează o excursie cu elevii claselor V-VIII care nu au împlinit 14 ani. Excursia va avea loc în data de 15 octombrie 2019, la București, pe Arena Națională, pentru a putea participa și susține echipa națională în meciul România-Norvegia. Transportul, biletul de intrare la meci și o gustare sunt GRATUITE! Înscrierile se fac la Liceul Teoretic din Odobești și pe formularul menționat la acest link: https://forms.gle/WKZugWzcXaPxY6VV6. Meciul din preliminariile EURO 2020 se va disputa pe 15 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Înscrierile se fac la Liceul Teoretic din Odobești si pe formularul de mai jos. Transportul, biletul de intrare la meci si o gustare sunt GRATUITE! Terenul este suspendat de UEFA pentru spectatori. Regulamentul prevede în astfel de cazuri ca doar copiii care au varsta de 10 ani împliniți si pana la 14 ani neimpliniti, au acces pe stadion însoțiți de o persoană la un grup de 10 copii. Accesul pe stadion se face in baza tabelului cu CNP-ul si numele copiilor al insotitorilor, vizat de Federația Română de Fotbal, în sectorul și la locurile repartizate. Persoanele care nu îndeplinesc aceste condiții, nu se află pe tabelul dat de federație nu au acces pe stadion.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: