Primăria Municipiului Focșani lansează concursul ”Vitrine de Paște”

Vineri, 9 aprilie 2021 este prima zi în care focșănenii se pot înscrie la concursul ”Vitrine de Paște”, la care pot participa toți agenții economici din oraș.
✅Concursul se adresează operatorilor economici, care își vor orna vitrinele și spațiile interioare în ton cu tematica Sfintelor Sărbatori Pascale, urmând a se derula în perioada 9 – 30 aprilie 2021.
✅Primăria Municipiului Focșani anunță faptul că premiile care pot fi obținute, constau într-o sumă echivalentă cu un procent din impozitul aferent clădirii spațiului comercial, stabilit la nivelul anului ulterior desfășurării concursului, după cum urmează:
📌locul I – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei;
📌locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei;
📌locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei.
✅Concursul se desfășoară pe șase zone din Municipiul Focșani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești, în total se vor acorda 18 premii.
✅Agenții economici care doresc să se înscrie la concurs sunt rugați să completeze formularul, care se regăsește pe site-ul Primăriei: http://www.focsani.info/…/userfiles/drii/formular.pdf .
✅Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa http://www.focsani.info/…/userfiles/drii/regulament.pdf .
✅Începând cu data de 23 aprilie 2021, ora 16.00 fotografiile cu vitrinele împodobite vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, într-un format unitar, pentru a fi votate și de cetățeni.
✅Vor fi jurizate doar vitrinele și spațiile pavoazate, juriul concursului urmând să analizeze și să puncteze următoarele criterii:
📌relevanța pentru perioada sărbătorilor (0–25 puncte);
📌impact vizual/design atractiv (0–25 puncte);
📌originalitate (0–25 puncte);
📌cromatică (cel mult 3 culori) (0–25 puncte).
✅Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu o valoare intre 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către juriu și 25% din votul publicului.
➡️Vă așteptăm cu drag să participați la concursul care va aduce mai aproape spiritual Sfintelor Sarbatori Pascale‼️
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: