Primăria Municipiului Focșani: „Iarmaroc cu plăcinte și merinde” în PIAȚA UNIRII din FOCȘANI, un festin gastronomic la care sunteți invitaţi, de astăzi până duminică

ℹ️Un eveniment dedicat în exclusivitate Plăcintelor va face deliciul focşănenilor într-un cadru de sărbătoare, la „Iarmaroc cu plăcinte și merinde” din PIAȚA UNIRII din FOCȘANI, un festin gastronomic la care sunteți invitaţi, de astăzi până duminică.
✅Focşănenii vor avea parte în perioada 24 – 27 martie 2022, de o paradă de plăcinte într-un cadru de sărbătoare, sloganul evenimentului fiind „La Plăcinte Înainte!”
✅Pe lângă multitudinea de plăcinte, vizitatorii vor mai putea găsi în cadrul evenimentului o gamă variată de alte “merinde”: de dulcețuri, produse apicole și siropuri naturale, bere artizanală, produse tradiționale, brânzeturi și afumături, dulciuri fel de fel, bunătăți pentru toate gusturile.
✅Sunteți aşteptați weekendul acesta în PIAȚA UNIRII din Focșani!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More