Primăria Municipiului Focșani, gazda conferinței „Formare și inovație pentru un viitor durabil”

 

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a participat marți 27 septembrie 2022, la conferința „Formare și inovație pentru un viitor durabil”, organizată de Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” în sala de ședințe a Consiliului Local Focșani, în cadrul unui proiect Erasmus.
Proiectul, în care Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” este partener, abordează subiecte precum viticultură și inovația în tehnologia viticolă, motiv pentru care, din această perspectivă, ne-a bucurat faptul că Primăria a fost gazda unui astfel de eveniment, mai ales că Municipiul Focșani este reședința județului cu cea mai întinsă zonă viticolă a țării.
În acest context, Primarul Cristi Valentin Misăilă a precizat că în Vrancea există exemple de bune practici și elevii participanți au oportunitatea de a vizita unele dintre cele mai renumite crame din regiune.
În sala de ședințe a Consiliului Local Focșani, alături de elevii de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” au fost prezenți elevi și profesori din țările partenere: Italia, Spania și Bulgaria.

 

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: