Primăria Municipiului Focșani: De Valentine’s Day tinerii din CLT sunt poștași pentru îndrăgostiții din liceele focșănene

Proiectul ”POȘTAȘUL INIMII”, organizat de Consiliul Local al Tinerilor Focșani, care s-a desfășurat în perioada 7-14 februarie 2023, a ajuns la final.
✅️Astfel, scrisorile de dragoste cu numele și prenumele destinatarului, liceul/colegiul și clasa destinatarului au fost depuse în urnele din holul fiecărei unități de învățământ, între 7 și 10 februarie 2023 pentru a ajunge la adresanți de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2023.
✅️În cazul în care acestea nu corespund cerințelor mai sus amintite, scrisorile nu vor fi transmise persoanei căreia i se adresează mesajul de dragoste.
✅️”POȘTAȘII INIMII” sunt elevii din cadrul Consiliului Local al Tinerilor Focșani, dar și alți voluntari, în acest proiect fiind implicate toate liceele din municipiu.
✅️Proiectul, aflat deja la cea de-a V-a ediție, a fost aprobat în Consiliul Local Focșani, iar tinerii focșăneni au beneficiat de tot suportul logistic oferit de colegii din Primăria Municipiului Focșani, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată la acțiunile inițiate de ei.