Primăria municipiului Focșani: campanie de informare a cetățenilor care locuiesc în zona de case, cu privire la colectarea selectivă prin programul „Sacul Galben”

Primăria Municipiului Focșani și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru serviciul de salubrizare a localităților Focșani și Golești, prin CUP SALUBRITATE SA, demarează o nouă campanie de informare a cetățenilor care locuiesc în zona de case, cu privire la colectarea selectivă prin programul „Sacul Galben”.
✅ Începând cu data de 1 februarie 2021 vor fi distribuiți în mod gratuit către populație sacii destinați colectării deșeurilor reciclabile precum: hârtie, carton, folie, PET-uri, bidoane detergenți (HDPE), cutii conserve și doze de aluminiu.
✅ Campania de distribuire a sacilor se va desfășura o dată la trei luni, fiecare utilizator din zona de case va beneficia de sacii necesari colectării deșeurilor reciclabile pentru fiecare zi destinată colectării.
✅ Sacii cu deșeurile reciclabile vor fi preluați de autospecialele CUP SALUBRITATE SA din fața imobilului în zilele destinate colectării și vor fi utilizați o singură dată.
✅ Pentru orice informație legată de programul de colectare a deșeurilor reciclabile puteți accesa următorul link https://www.salubfocsani.ro/reciclare.html sau puteți suna la: 0237.621.338 (non-stop).

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: