Primăria Municipiului Focșani – ANUNȚ IMPORTANT

✅Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani anunță în mod public faptul că la 1 iunie 2022 va începe campania de depunere a cererilor pentru prelungirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare din Municipiul Focșani. Astfel, fiecare dintre actualii titulari își poate exprima dreptul de preempțiune până la data de 15 noiembrie 2022.
✅Reamintim faptul că, începând cu data de 1 ianuarie 2022, administrarea parcărilor din Municipiul Focșani a trecut de la SC Parking Focșani SA la DDSP Focșani, Serviciul Parcări. De asemenea, menționăm faptul că TOATE contractele încheiate anterior sunt valabile pe durata întregului an 2022.
✅Pentru a putea dobândi un loc de parcare pe anul 2023, solicitantul trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiții:
📌să aibă înregistrată o cerere – formular tip depusă on-line pe site-ul oficial www.focsani.administrare-parcari.ro la secțiunea ”Cerere loc parcare PF&H/ Cerere loc parcare PJ”;
📌să aibă domiciliul în Municipiul Focșani;
📌să fie proprietarul autoturismului sau să facă dovada folosirii acestuia;
📌să aibă C.I/B.I. valabil;
📌să dețină un autovehicul înmatriculat în Municipiul Focșani, excepție fac autovehiculele achiziționate în leasing, a căror utilizatori finali au domiciliul în Municipiul Focșani;
📌să aibă Inspecția Tehnică Periodică (I.T.P) valabilă.
✅Persoana care nu va încheia prelungirea contractului până la data de 31 decembrie 2022, își pierde locul de parcare, urmând ca acesta să fie atribuit, începând cu data de 1 ianuarie 2023, pe principiul „primul venit, primul servit”.
👉Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție la sediul Str. Ștefan cel Mare nr. 21, de luni până joi, între orele 7.30-16.00 și vineri între orele 7.30-13.30, la telefon 0337.401.513 și pe site-ul oficial menționat mai sus.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: