Primăria Municipiului Focșani: am demarat lucrările de reabilitare a străzii Arhitect Ion Mincu

Lucrări de reabilitare a străzii Arhitect Ion Mincu

ℹ️ Au demarat lucrările de reabilitare a străzii Arhitect Ion Mincu. Se execută lucrări de frezare a carosabilului, se ridică căminele la cotă și apoi se toarnă primul strat de asfalt.✅ În Municipiul Focșani se reabilitează și se modernizează mai multe străzi prin Programul Național de Dezvoltare Locală‼️ În cadrul acestui proiect, zilele acestea a fost finalizată și strada Tinereții!✅ Se mai execută lucrări în cadrul PNDL și pe str. Tătulescu, str. Nicolae Titulescu, str. Mărăști, str. Diviziei etc.✅ În luna iulie au fost făcute în Municipiul Focșani lucrări de reparații asfaltice și pe 📌str. Culturii și o porțiune din 📌 str. Mare a Unirii, pe 📌 str. Gheorghe Potop și o parte din 📌 str. Avântului dar și pe 📌 str. Fulgerului, 📌 str. Mitropolit Varlaam și 📌 str. Constituției.

Publicată de Primăria Municipiului Focșani pe Marţi, 28 iulie 2020

Au demarat lucrările de reabilitare a străzii Arhitect Ion Mincu. Se execută lucrări de frezare a carosabilului, se ridică căminele la cotă și apoi se toarnă primul strat de asfalt.

În Municipiul Focșani se reabilitează și se modernizează mai multe străzi prin Programul Național de Dezvoltare Locală‼️ În cadrul acestui proiect, zilele acestea a fost finalizată și strada Tinereții!

Se mai execută lucrări în cadrul PNDL și pe str. Tătulescu, str. Nicolae Titulescu, str. Mărăști, str. Diviziei etc.

În luna iulie au fost făcute în Municipiul Focșani lucrări de reparații asfaltice și pe 📌str. Culturii și o porțiune din 📌 str. Mare a Unirii, pe 📌 str. Gheorghe Potop și o parte din 📌 str. Avântului dar și pe 📌 str. Fulgerului, 📌 str. Mitropolit Varlaam și 📌 str. Constituției.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: