Primăria Municipiului Adjud – prima ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Adjud din anul 2021

În cadrul primei ședințe extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Adjud din anul 2021, au fost adoptate următoarele hotărâri:

Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Echipamentele menționate vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin POIM – Fonduri pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-CoV-2.

Acordarea de către Consiliul Local Adjud a avizului favorabil înființării Centrului de vaccinare împotriva COVID19 și aprobarea schimbării temporare a destinației imobilului Cantină în Centru de vaccinare împotriva COVID19.

Înființarea centrului de vaccinare în clădirea cantinei Primăriei Adjud va fi posibilă doar după ce specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea își vor da acordul în urma evaluării gradului de îndeplinire a cerințelor normative obligatorii.

De asemenea, în cadrul ședinței a depus jurământul de consilier local doamna Petrea Camelia, în urma renunțării la mandat a domnului Vintilă Dănuț, numit administrator public al municipiului Adjud.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: