Primăria municipiului Adjud inițiază un program amplu de reabilitare și eficientizare energetică a blocurilor construite în municipiu până în anul 2005

Programul presupune lucrări de izolare termică a pereților exteriori, înlocuirea ferestrelor, a ușilor exterioare, închiderea balcoanelor cu tâmplărie tip termopan, termo-hidroizolarea acoperișurilor sau a terasei (în cazul existenței șarpantei) și lucrări de refacere a finisajelor anvelopei.

Pentru includerea în etapa I/2021 a programului de reabilitare, facem un apel către președinții asociațiilor de proprietari să întocmească în timp util documentația necesară și să o depună la Registratura Primăriei Municipiului Adjud din str. Stadionului nr. 2 până cel târziu pe data de 15.02.2021.

Dosarul de înscriere în programul de reabilitare va conține:

Solicitarea de înscriere în program;

Hotărârea de înscriere în program adoptată în adunarea generală a proprietarilor cu acordul majorității acestora, însoțită de tabelul nominal din care să rezulte acordul scris al acestora.

Un exemplar al contractului de mandat semnat și ștampilat de către asociația de proprietari;

Lista proprietarilor din imobil.

Modelul tuturor documentelor necesare, cu excepția Hotărârii asociației, inclusiv în format editabil, le regăsiți dând click pe fotografia de mai jos, la finalul materialului informativ!

Finanțarea lucrărilor de anvelopare se asigură astfel:

60% de la bugetul de stat, în limita fondurilor aprobate

40% de la bugetul local și din fondul de reparații al asociațiilor de proprietari.

ATENȚIE Cota de contribuție a asociației de proprietari nu poate fi mai mică de 10% din valoarea lucrărilor și va fi achitată de către proprietarii apartamentelor în rate, după finalizarea lucrărilor de anvelopare!

CONTACT – Vartolomei Iuliana, inspector superior în cadrul Primăriei Municipiului Adjud, telefon 0237641908, interior 216.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: