Primăria municipiului Adjud: informare referitoare la aprinderea iluminatului public în timpul zilei

În situația în care apar defecțiuni la sistemul de iluminat public, colegii noștri din cadrul serviciului de resort aprind becurile pentru a găsi firele scurtcircuitate.

După remediere, luminile sunt reaprinse pentru verificarea sistemului de iluminat din zonă.

În concluzie, atunci când vedem becurile iluminatului public aprinse pe timpul zilei (uneori chiar și pentru 4-5 ore) – se lucrează, cu siguranță, la remedierea unei defecțiuni!

DE ASEMENEA, iluminatul public este programat să se aprindă și să se stingă AUTOMAT cu ajutorul unor ceasuri programatoare electronice (precum cel din fotografia atașată) montate pe zone – zona Casei de Cultură, a Școlii Gimnaziale ”Principele Radu”, a blocurilor ANL, a cartierului Adjud Nord, etc.

Prin urmare, atunci când becurile rămân aprinse peste ora programată pentru stingere, ACESTEA NU SUNT UITATE APRINSE, ci se lucrează la remedierea unei defecțiuni apărute pe rețea!

Sistemul de iluminat public este programat acum să aprindă becurile la ora 17:25 și să le stingă la ora 07:05, intervalul modificându-se săptămânal, în funcție de răsăritul și apusul soarelui.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primăria municipiului Adjud

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: