Primăria Municipiului Adjud – INFORMARE PUBLICĂ privind modalitatea și termenele de soluționare a cererilor pentru eliberarea actelor de identitate

– având în vedere inițierea procedurilor premergătoare emiterii cărților electronice de identitate;

– ținând cont de prevederile Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, potrivit cărora actele de identitate (cărți de identitate, cărți de identitate provizorii) al căror termen de valabilitate a expirat începând cu data de 01.03.2020 și care vor expira în perioada stării de alertă sunt și vor rămâne valabile pe toată durata stării de alertă precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări;

Vă aducem la cunoștință faptul că termenul legal de soluționare a cererii pentru eliberarea unei noi cărți de identitate este de 30 de zile de la data depunerii cererii, conform legii.

Prin excepție, termenul de eliberare a cărții de identitate poate fi mai scurt dacă solicitantul se află într-o situație deosebită și se adresează serviciului nostru cu o cerere în acest scop însoțită de documente justificative.

Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Adjud

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: