Primăria Municipiului Adjud: Aproape 3 tone de gunoi adunate de-a lungul timpului au fost scoase din incinta cimitirelor evreiești din Adjud

Aproape 3 tone de gunoi adunate de-a lungul timpului au fost scoase din incinta cimitirelor evreiești din Adjud!

Una dintre principalele preocupări ale mandatului meu este aducerea în prim plan a istoriei locale deoarece am convingerea că o comunitate se încheagă în jurul reperelor sale istorice.

Cu acordul președintelui Comunității Evreilor din Vrancea – domnul Mircea Rond, am dispus salubrizarea celor două cimitire evreiești din municipiu, cel mai vechi dintre ele fiind folosit de membrii cultului mozaic din Adjud încă din anul 1791. Motivul pentru care am decis astfel este că aceste spații se numărau printre cele mai insalubre din oraș la preluarea mandatului de primar și igienizarea lor nu a presupus lucrări de anvergură ci doar scoaterea gunoiului și defrișarea tufărișului crescut printre morminte.

Anunț pe această cale opinia publică din municipiu că se vor monta camere de supraveghere performante atât în zona cimitirelor cât și în Obor. Pe baza imaginilor captate vom aplica amenzi celor ce vor continua să nu mențină curățenia în zonă!

Le sunt recunoscător mai ales muncitorilor care au depus un efort considerabil pe parcursul celor două săptămâni, cât a durat salubrizarea!

Să respectăm pentru a fi, la rându-ne, respectați!

Primăria Municipiului Adjud

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: