Primăria Municipiului Adjud – Anunț public

Publicul este invitat să transmită observații privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru atragere în intravilan ”„CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL, AMENAJARE PARCARE, AMPLASARE MIJLOACE PUBLICITARE, AMENAJARE ACCESE AUTO ȘI PIETONALE, REALIZARE ÎMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE ȘANTIER ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” – pe terenul amplasat în Jud. VRANCEA, Municipiul ADJUD, STR. REPUBLICII, nr. 2, inițiat de către LIDL ROMANIA SOCIETATE ÎN COMANDITĂ și elaborat de S.C. BURO CONSULTING DESIGN S.R.L.

Observațiile pot fi transmise până pe data de 04.04.2021 prin Registratura Primăriei Municipiului Adjud din str. Stadionului nr. 2 sau prin email, la uat@primariaadjud.ro, în atenția domnului Mirea Mircea, funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Adjud.

Documentele aferente pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Adjud, str. Stadionului nr. 2, până pe 3 aprilie 2021.

Etapa preconizată pentru consultarea publicului: etapa de documentare, intenție și elaborare a studiilor de fundamentare.

Observațiile sunt necesare în vederea aprobării Planului Urbanistic Zonal.

Primăria Municipiului Adjud

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: