Primăria Golești: Contractele au fost semnate ! Golestiul este pe harta modernizării și din acest punct de vedere

Cereri de finanțare aprobate ‐ Componenta C10 ‐ Fondul Local

1. „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – infrastructură TIC in comuna GOLEŞTI, județul VRANCEA” valoare 1.873.216,82 lei cu TVA .
– Proiectul constă în achiziția unui sistem de monitorizare video, dispecerat, mobilier urban smart la nivelul Comunei Golesti .
Sistem de monitorizarea video, dispecerat
Posibiltatea de geolocalizare a camerelor, senzorilor si diverselor dispozitive (de ex. routere internet Wi-Fi si echipamente edilitare) care pot sa fie monitorizate in timp real. Fiecare tip de element va fi integrat pe un strat specific în hartă, care poate fi dezactivat sau activat la dorința operatorului. Dispozitivele vor avea o serie de atribute care pot fi afișate on-click și reflectă starea si setările existente. Sistemul va permite activarea în timp real a camerelor video, fiind posibilă colectarea și vizualizarea fiecărei camere. On-click poate să focuseze o singură cameră, mai multe camere selectate sau să vizualizeze alarmele aferente.
-Mobilier urban inteligent
Instalarea unor stâlpi ornamentali inteligenți, cât și a unor stații de îmbarcare/debarcare a călătorilor din transportul în comun.
Sistem de monitorizare şi siguranţă a spaţiului public
Dotarea cu camere video și buton de panică a stâlpilor ornamentali și a stațiilor de îmbarcare/debarcare a călătorilor din transportul în comun.
Servicii cloud – platforma cloud online pentru utilizarea de către administrația publică.
Aplicația sa permite integrarea cu registratura și pune la dispoziție un API prin care cererile înregistrate, fie online / manual, să fie distribuite către procesul integrat. Realizează interacțiunea cu cetățenii, prin intermediul aplicațiilor GIS, fără a permite accesul acestora la infrastructura internă. Astfel, o serie de date și aplicații vor fi partajate si în cadrul unui portal GIS găzduit în cloud, de tip software.
Durata de realizare a investiției nu va depăși termenul limita de 30 iunie 2026.
Realizare 2 stații reîncărcare vehicule electrice Comuna GOLEŞTI, judetul VRANCEA valoare 292.900,65 lei cu TVA
-Proiectul constă în achiziția și montajul de stații de încărcare vehicule electrice în baza COMPONENTEI 10 – Fondul local.
I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More